Sommar

Även om vintern är högsäsong här på Jänsmässholmens Fjällhotell så har även resten av året en hel del att erbjuda. Vår normala säsong sträcker sig från jul-påsk, men även under resten av året tar vi emot gäster efter överenskommelse. 
Boka in din vistelse hos oss och passa på att uppleva fjällen och vildmarken innan den täcks av snön. Har du lite tur kanske du rent av lyckas fylla frysen - eller åtminstone magen - med några av naturens godsaker!

 

Jakt

Kontakta oss för mer info.

Fiske

I Jänsmässholmen har vi många fina fiskevatten med röding och öring. Vill du pröva lyckan i andra vatten är till exempel Landösjön rikskänd för sina rekordfångster. Mer information om fiskevatten i Offerdal hittar du på www.offerdal.se eller i Fjällfiskeguiden Renbetesfjällen i Jämtlands län 2014, som du beställer eller laddar ner på Länsstyrelsen Jämtlands hemsida.

Bär och Svamp

Det närliggande fjällområdet samt myrarna erbjuder tillsammans ypperliga bär- och svampmarker, med goda möjligheter att hitta litervis av till exempel hjortron, blåbär och kantareller.

Må bra

Efter en aktiv dag är det extra skönt att njuta med en god måltid och kanske en bok framför den öppna spisen under kyliga höstkvällar eller en god drink i gott sällskap. Passa även på att mjuka upp ömma muskler i vår bastu eller badtunna!

 

Vinter

 

Vintern är högsäsong här på Jänsmässholmens Fjällhotell, och alla som har varit här en strålande vinterdag kan förstå varför. Här är väldigt snösäkert och utanför dörren har du fantastiska möjligheter att uppleva en vildmark och natur som är få förunnade.

Skoter

Jänsmässholmen och Offerdalsfjällen är något av ett mecka för skoteråkning, och här finns mil efter mil med leder att utforska. Ta med en egen skoter, eller hyr av lokala uthyrare. Skotersafari kan ordnas.

Skidor

För dig som är intresserad av skidåkning så kan vi erbjuda ett skidspår utanför dörren. Givetvis finns det även möjlighet att uppleva fjällen, antingen genom att åka i de kombinerade skoter/skid-spåren eller genom att packa turskidorna och ge sig ut i helt orörd snö och bara njuta. Se bara till att du inte åker vilse!

Må bra

Efter en aktiv dag är det extra skönt att njuta med en god måltid och kanske en bok framför den öppna spisen eller en god drink i gott sällskap. Passa även på att mjuka upp ömma muskler i vår bastu eller badtunna!

Badtunna: Vedeldad badtunna beställes 1 dag innan. Alltid fräscha bad!

Hemsidan skapad av Anna Elisabeth Gustafsson